Totaalrenovaties

Laat je je badkamer- of totaalrenovatie graag door ons uitvoeren, dan brengen we jou eerst en vooral een bezoek ter plaatse. We zitten vrijblijvend met je samen om je persoonlijke wensen, behoeften en budget te overlopen en brengen je huidige woonsituatie in kaart.

Gevelbepleistering

Wij zijn inzetbaar voor tal van belangrijke aspecten van je woning, inclusief de buitengevel. Deze bepleisteren we met crepi van het kwalitatieve merk Willco, zodat je optimale isolatie en bijgevolg ook lagere energiekosten geniet. De verzorgde uitstraling? Een mooie bonus!

Verwarming

Kan de binnenkant van je woning wel wat warmte gebruiken, dan kun je op ons vertrouwen voor de professionele installatie van centrale verwarming zowel als vloerverwarming. Met producten van topmerken zoals Bosch en Daalderop, verzekeren we de hoogste kwaliteit en duurzaamheid.

Regenwaterpomp & waterontharding

Met een regenwaterpompinstallatie zorgen we er dan weer voor dat je enige waterverspilling inperkt. En dat hard water waar je zo’n last van ondervindt? Dat behoort met onze waterverzachters tot het verleden. Die lekkende kraan? DVS- Home komt eraan!

Interieurdesign

Om het plaatje compleet te maken, zijn wij ten slotte ook inzetbaar voor interieurdesign. We brengen al je wensen in kaart en maken op basis daarvan een 3D-ontwerp van je inrichting, waarin jij je virtueel kunt bewegen dankzij een virtualrealitybril. Zo voel je perfect of de look and feel goed zitten!

  • Dvs Img1
  • IMG 5400
  • Dvs Img2
  • IMG 5417
  • Dvs Img3
  • IMG 5289

We begeleiden je in de keuze en positie van je meubels, tonen je hoe je een gevoel van ruimte creëert, geven je gespecialiseerd kleurenadvies, bekijken de opbergmogelijkheden, … We voorzien zelfs gedetailleerde grondplannen en een lijst met geschikte accessoires!

Voel je thuis

Zo werken we samen met jou naar een degelijke zowel als stijlvolle woning toe, waarvan je elke dag opnieuw met volle teugen geniet.