Onze aanpak

We luisteren naar jouw wensen

Laat je je badkamer- of totaalrenovatie graag door ons uitvoeren, dan brengen we jou eerst en vooral een bezoek ter plaatse. We zitten vrijblijvend met je samen om je persoonlijke wensen, behoeften en budget te overlopen en brengen je huidige woonsituatie in kaart.

  • Dvs Img1
  • IMG 5400
  • Dvs Img2
  • IMG 5417
  • Dvs Img3
  • IMG 5289

Duidelijke offerte & 3d-tekening

Vervolgens meten onze specialisten alles nauwkeurig op, waarna we een realistische 3D-tekening opmaken en een glasheldere offerte. Deze lichten we uitgebreid toe, zodat je perfect op de hoogte bent van alle details en toekomstige werkzaamheden.

Stipt & nauwkeurig

We beantwoorden met plezier al je vragen en doen indien gewenst de nodige aanpassingen. Keur jij het geheel goed, dan maken we een planning op die voor zowel jou als ons past en die we altijd stipt nakomen. Vervolgens gaan we nauwkeurig aan het werk en laten we alles netjes achter.

Warm familiebedrijf

DVS- Home begon in 2019 als een warm familiebedrijf met jarenlange ervaring in de bouwsector, en dat is het tot op vandaag nog steeds. Het persoonlijke aspect is wat voor ons telt, en daarom onderhouden wij steevast een open communicatie en duurzame connectie met onze klanten.

Op ons team kan je bouwen

Kom je tot bij ons voor je badkamer- of totaalrenovatie, dan kun je erop vertrouwen dat we je alle zorgen uit handen nemen en dat je steeds een vast aanspreekpunt geniet. Met broers Tom en Jeroen op de werf en Kim achter de administratie en 3D, zijn wij helemaal klaar om jou verder te helpen!