Uw interieur, volledig ontworpen in 3D en VR

DVS-Home is uw expert in interieurontwerp. Contacteer ons om al uw wensen te bespreken!

Contacteer ons

Innovatieve VR-technologie om uw woning mooi te visualiseren

Benieuwd hoe uw interieur er anders uit zou kunnen zien? Bij DVS-Home kunnen wij uw wensen perfect omzetten in 3D-ontwerpen, zodat u meteen een correct beeld krijgt van de mogelijkheden. Dankzij innovatieve computerprogramma's ziet u welke sfeer uw inrichting zal uitstralen, waar u best de meubels kan plaatsen en hoe u uw woning prachtig kan omvormen tot één stijlvol geheel.

Wij geven u gepersonaliseerd advies over alle aspecten van uw kamerinrichting. Kies voor zuiver kleuradvies of ga all-in met een uitgebreid adviespakket, inclusief tips voor uw meubilair!

Een gezellige sfeer creëren met behulp van ons kleuradvies

De verschillende kleuren die u gebruikt in uw interieur bepalen vaak de sfeer die uw en uw gasten zullen ervaren. Doordachte kleurencombinaties creëren de uitstraling waar u zich goed bij voelt. Complementaire, harmoniserende of contrasterende kleuren? Wij adviseren u gericht én volledig op maat!

De perfecte combinatie van kleuren en inrichting voor uw woning

Hebt u twijfels over de optimale inrichting van uw woonkamer? Kies voor een combinatie van gespecialiseerd kleuradvies én inrichtingsadvies. Spiegels op de juiste positie om een gevoel van ruimte te creëren, het plaatsen van hoge kasten om een grote kamer te verdelen in twee mooie ruimtes of de juiste zetel vinden om een moderne look te geven aan uw woonkamer… Alles wordt mogelijk.

Contacteer ons

Contacteer ons nu en kies voor een prachtig stijlvol interieur!

Ga voor een uitgebreide service met grondplan en meubilair

Met ons uitgebreid servicepakket zorgen wij voor stijlvol advies voor elk aspect van uw interieurontwerp. Naast 3D-visualisaties, kleuradvies en inrichtingstips kan u ook rekenen op gedetailleerde grondplannen en een lijst met de mooist passende meubels en accessoires om uw woning een frisse toets te geven.

Contacteer ons