Badkamerrenovaties, centrale verwarming en sanitair

Aannemer badkamerrenovatie, verwarming of sanitair gezocht?
Contacteer ons snel om uw wensen in detail te bespreken!

Contacteer ons

Prachtige en moderne badkamerrenovaties

Heerlijk tot rust komen in een heerlijk warm bad, in een badkamer die zowel op vlak van schoonheid als innovatie niemand onberoerd laat? De gedroomde badkamer bouwen, dat is onze specialiteit. En daarvoor hoeft u zelf niets te doen. De volledige uitbraak van uw oude badkamer én de plaatsing van uw nieuwe exemplaar voeren wij tot in de puntjes voor u uit. We denken samen met u mee over de perfecte indeling van uw nieuwe badkamer en ontwerpen deze op voorhand in 3D, om u een goed beeld te geven van hoe alles er uit zal zien.

Als alles oké is kan het echte werk beginnen - leidingen leggen, pleisteren, cementeren, chape leggen, vloeren, plaatsen van badkamermeubilair, schilderen ... Met onze ervaring en kennis voeren we alle werken voor u uit. We zorgen voor een prachtig ontworpen badkamer, volledig gepoetst en meteen klaar voor gebruik.

Centrale verwarming, gezellig en efficiënt

U kunt op DVS-Home vertrouwen voor zowel centrale verwarming als vloerverwarming. Wij werken uitsluitend met topproducten die we zelf in onze eigen woning zouden installeren. Kwaliteitsinstallaties van Bosch en Daalderop, professioneel geplaatst voor een efficiënte verwarming van uw woning.

Sanitair

Lekkende kraan? Last van hard water? Of wilt u graag waterverspilling vermijden? Uw probleem koppelen aan een optimale oplossing, dat is de kern van onze service. Vermijd waterverspilling met een efficiënte regenwaterpompinstallatie. Bestrijd hard water met een nieuwe waterverzachter. En die lastige lekkende kraan? Die komen wij met plezier repareren.

communicatie en kwaliteit gaan bij ons hand in hand.

Daar doet u uw voordeel mee. Neem meteen contact met ons op, wij helpen u graag verder!