Professionele afwerking van al uw renovatiewerken

Aannemer renovatiewerken nodig voor uw project? Contacteer ons snel om de details te bespreken!

Contacteer ons

Een passende afwerking voor een prachtige badkamer

Een badkamer mag méér zijn dan enkel functioneel. Schoonheid en een prachtige afwerking kan uw badkamer die speciale toets geven om voor een oogstrelende en ontspannende ervaring te zorgen, elke keer weer. Bij DVS-Home zijn wij daar bijzonder gedreven in. Zo kunnen wij met het gebruik van Mortex en speciale effecten zorgen voor voegloze badkamertegels. Dat is ons vakmanschap.

Bekijk de color chart van MORTEX

Uw muren verdienen een degelijke opknapbeurt

Verfris uw oude muren en plafonds met onze kwaliteitsvolle pleisterwerken. Tot in de details perfect afgewerkt. Hoe we dát kunnen garanderen? Dankzij een volledige controle en rechtheidsmetingen met een laser. Wij staan niet stil, wij volgen de allernieuwste evoluties van technieken en materialen goed op om u een zo breed mogelijke keuze te bieden – met alle voordelen van dien.

Een mooie gevelbepleistering met crepi

Met gevelbepleistering in crepi isoleert u uw buitengevels én bespaart u aardig op uw energiefactuur. Daarnaast zorgt een kwaliteitsvolle afwerking voor een prachtige facelift van uw gevel. Om hoogstaande kwaliteit te garanderen, werken wij uitsluitend met Willco-producten.

willco products

Contacteer ons

Kom snel alles te weten: vraag uw gratis offerte aan!

Vloeren en chape

Uw vloer isoleren met chape? Geen enkel probleem bij DVS-Home! Gespoten polyurethaan, isolatiechape met cement, EPS, ... We bespreken graag samen met u alle voor- en nadelen voor uw persoonlijke situatie. Daarnaast kan u bij ons ook terecht voor het gieten van polybeton voor bijvoorbeeld terrassen of inkomhallen – en dat zelfs in de kleur die u verkiest!